Grzyby marynowane

Jeżeli chodzi o najbardziej sztandarowe produkty, wchodzące w skład marki „Nasza Chata”, to z pewnością wymienić należy nasze grzyby marynowane. Dzięki starannie dobranej kompozycji przypraw i warzyw, nasze wyroby stanowią idealne uzupełnienie codziennych dań obiadowych, a także mogą pełnić rolę przekąski serwowanej podczas różnego rodzaju imprez. Wśród grzybów marynowanych znajdujących się w przygotowanej przez nas ofercie dominują przede wszystkim maślaki, opieńki, borowiki, kurki, gąski oraz popularne pieczarki, których doskonałym uzupełnieniem jest nasza zalewa octowa.

Posiadamy wyroby zarówno o bardziej delikatnym jak i intensywnym smaku. Jesteśmy przekonani, że wśród proponowanych przez nas produktów znajdzie się kompozycja, trafiająca w Państwa gust smakowy, która na stale zagości na Państwa stole.

Grzyby marynowane w delikatnej, lekko słodkiej zalewie octowej

Nasza „Grzybowa Fantazja” to produkt w którym połączono nasze wysokiej jakości grzyby ze specjalnie wyselekcjonowanymi warzywami. Odpowiednio dobrana do delikatnej zalewy słodko-kwaśno-słonej kompozycja przypraw, wzbogaca smak i aromat grzybów. Ta gama naszych produktów jest idealna dla tych konsumentów, którzy lubią delikatny smak. Produkty te wyśmienicie pasują do każdego mięsnego posiłku jako surówka lub oddzielna przekąska.
Podgrzybki delikatnie marynowane

masa netto – 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Zamów
Borowiki delikatnie marynowane

masa netto – 250g
masa netto po odsączeniu: 140g

Zamów
Kurki delikatnie marynowane

masa netto – 250g
masa netto po odsączeniu: 140g

Zamów

Grzyby marynowane w wyraźnej zalewie octowej

Są wspaniałym dodatkiem do kanapek, sałatek, koreczków i dań – zarówno tych jadanych na co dzień, na przykład jajecznicy oraz bardziej odświętnych takich, jak tatar. Świetnie smakują także jako samodzielna przekąska. Dzięki swojemu intensywnemu smakowi i zapachowi grzyby marynowane często goszczą na naszych stołach. W naszej ofercie dostępne są podgrzybki, borowiki, maślaki, kurki, gąski, opieńki i pieczarki, zebrane z niezwykłą starannością w polskich lasach. Odpowiednio doprawiona marynata podkreśla ich smak i sprawia, że jedzenie tych przysmaków staje się prawdziwą rozkoszą.
Podgrzybki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Zamów
Borowiki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 140g

Zamów
Maślaki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Zamów
Opieńki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Zamów
Kurki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 140g

Zamów
Gąski marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Zamów
Pieczarki marynowane

masa netto: 250g
masa netto po odsączeniu: 150g

Zamów