Dania gotowe z grzybów
Podgrzybki i kurki
Grzyby w tłuszczu znakomicie smakują w wydrążonej bułce oraz doskonale sprawdzają się jako farsz do pierogów, pizzy, zapiekanek, sosów i zup grzybowych.
Taki słoik grzybów z pewnością ułatwi Paniom Domu przygotowanie smacznych i ciekawych potraw.
Koncentrat grzybowy
Koncentrat grzybowy
masa netto: 110g
Kapusta kwaszona z grzybami
Kwaszona kapusta z grzybami zawiera niemal wszystkie biopierwiastki i sporo witamin – tym samym jest dużo zdrowsza niż surowa czy gotowana. Ekologiczna kapusta kiszona z grzybami to także solidna dawka witaminy C. Odnajdziemy w niej znaczną ilość witaminy B12 – potrzebnej do zachowania świeżości umysłu, dobrego nastroju, odporności na stres, dobrego funkcjonowania mózgu i nerwów, wchłaniania żelaza, budowy czerwonych ciałek krwi, do wzrostu komórek i budowy tkanki kostnej.
Kapusta kwaszona z grzybami leśnymi
masa netto: 850g
masa netto po odsączeniu: 550g
Kurki w zalewie naturalnej
Kurki w zalewie naturalnej
masa netto: 200g
masa netto po odsączeniu: 90g